Gamechecker is dé site voor gamers door gamers! Wij zorgen er voor dat je alle info vindt over de game die je zoekt. Algemene info, nieuwtjes, toffe video’s, reviews, aanbiedingen, speciale acties en video reviews. In de toekomst komt er nog veel meer bij, maar dat is nog even een verrassing…

Tevens vindt je bij ons de webshop waar je de game voor de beste prijs kunt kopen. En om het meest complete prijsoverzicht te bieden, is het voor webshops gratis om bij ons opgenomen te worden. Op die manier is het ook voor kleinere en beginnende webshops haalbaar om meegenomen te worden in de prijsvergelijker. Wel net zo eerlijk toch?

BETA

We hebben op dit moment heel bewust BETA bij onze naam staan. We hebben de techniek met betrekking tot de games en de prijzen perfect voor elkaar. Je kunt je op dit moment ook registreren (!!) en een profiel aanmaken. Met dit profiel kun je;

  • Games een persoonlijk cijfer geven
  • Reageren op nieuws / games / video reviews
  • Leuke reacties kudo’s geven

We hebben BETA bij onze naam staan omdat de site nog niet voltooid is. We werken nu hard aan het Shop Review gedeelte, zodat je jouw ervaring met online shops kunt delen. Ook zijn we bezig met een geheel nieuw idee, een uitbreiding die het voor jou als bezoeker nog interessanter maakt om ons te bezoeken. We zijn aan dit project begonnen en we stoppen niet tot we er helemaal tevreden mee zijn! Hou ons dus goed in de gaten!

Jouw mening 

Onze website is met veel zorg gebouwd, maar het kan altijd beter. Om het gebruiksgemak te vergroten zijn we voortdurend bezig met het innoveren van de website. Mocht je tegen problemen aanlopen of tips en verbeteringen hebben voor onze website, dan kun je contact opnemen door middel van het contact formulier.