De leukste .io games

Je bent ze vast wel eens tegengekomen de iogames. Wanneer je het leuk vindt om spelletjes te spelen online, dan mag je de iogames zeker niet overslaan. Het zijn makkelijke spelletjes die erg populair zijn de laatste tijd. Welke iogames zijn nou het leukst en hoe speel je ze?

Wat zijn iogames?

De iogames zijn eigenlijk vrij makkelijk te spelen en ook erg makkelijk te herkennen. De spelletjes zijn namelijk vrij eenvoudig gemaakt. De spelletjes zijn makkelijk en snel te leren en wanneer je het een paar keer hebt gedaan weet je precies hoe het moet. Het leuke aan de .io games is dat je het met meerdere spelers speelt. Je tegenstanders zijn ook gewoon echte mensen die dit spelletje aan het spelen zijn.

Wat zijn de leukste iogames?

Er zijn heel veel verschillende soorten .io games. Het kan daarom best nog wel eens lastig zijn om het juiste spelletje te vinden die jij leuk vindt. Wij helpen je daarom graag met het maken van een selectie, zodat jij de leukste spelletjes direct kan vinden.

Diep.io: Het eerste en misschien ook wel direct het leukste spelletjes is diep.io. Het is een spel waarbij oorlog voeren het thema is. Jij bent als speler een tank en daarmee moet je vijandige tanks en obstakels vernietigen. Hiermee verzamel je natuurlijk punten die ervoor zorgen dat de vuurkracht van je eigen tank meer wordt.

Slither.io: In dit spelletje ben je een slag die voedsel moet eten om in leven te blijven en natuurlijk te groeien. Je moet dus met je slang de kleine dingentjes opeten en ervoor zorgen dat je bij de andere tegenstanders uit de buurt blijft. Wanneer je namelijk met de kop van de slag tegen een andere aankomt, ben je af.

Wings.io: Hou je van vliegtuigen besturen? Dan moet je absoluut wings.io proberen. Het doel is om andere vliegtuigen uit de lucht te schieten en je tegenstanders te verrassen en te verslaan. De eerste plek behalen in het klassement is je ultieme doel! Speel het spel hier: https://www.iogames.nl/wings-io/

Heel veel verschillende iogames

Er zijn ontzettend veel verschillende iogames. Voor iedereen is er wel een spelletje die leuk is. Online is er een erg groot aanbod te vinden die gewoon gespeeld kunnen worden. De iogames zijn extra leuk omdat je tegen echte tegenstanders speelt en dat maakt het juist weer een stuk moeilijker. De iogames zijn dus erg variërend en dus altijd anders.